Om iSupply.dk

Vi er en webbaseret butik, der gør det nemmere for vores besøgende og kunder at vælge det rigtige elektronik og tilbehør dertilhørende. Vi bestræber os på at levere kvalitetsprodukter til billige priser, samt at opdatere og oplyse vores besøgende om relevant teknologi inden for medieenheder.

De produkter vi udbyder til vores kunder, bliver testet nøje igennem, hvor der bl.a. bliver lagt vægt på faktorer som:

Kvalitet, Teknik, design og pris.

Velvidende om at når vores kunder køber produkter hos os, ikke går på kompromis med andet end prisen.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Selvom vi vægter kvalitet, teknik og design meget højt, er det ikke ens betydende med at du skal betale en formue for vores produkter. Vi yder vores bedste på at kunne levere produkter og services af høj kvalitet til fordelagtige priser. Det gør vi ved at have direkte forbindelser til fabrikkerne produkterne bliver produceret hos, hvor vi kan følge nøje med i udviklingen og produktionen af de produkter vi udbyder. Dette er for at sikre os, at din oplevelse af produktet bliver bedst mulig.

Vores Mål

For os er det vigtigt at vores brugere og kunder ved, hvad de støtter når de handler hos os.

  • Mission

    At levere produkter og tilbehør indenfor kommunikationsenheder til de kvalitetsbevidste forbrugere som vægter design, kvalitet og pris.

  • Vision

    Vores vision er at gøre det mere økonomisk/prisvenligt for den almene borger, at have medie kommunikations enheder og tilbehør dertil af høj kvalitet, ved at skabe mere opmærksomhed på teknik og kvalitetsdele frem for store navne(brands), og derigennem skabe en kompromisløs oplevelse af den moderne teknologi.

  • Sikkerhed

    Din sikkerhed er altid vores højeste prioritet, for at du som kunde eller besøgende kan bruge sitet og handle derigennem uden at bekymre dig om at dine personlige oplysninger bliver delt videre mere end nødvendigt.

isupply favicon