iPhone 2i1 cover og beskyttelsesglas tilbud

iPhone 2i1 – Cover og beskyttelsesglas

Gennemsigtig eller sort cover inkl. heldækkende hærdet glas af 9H hårdhed og 0,3mm i tykkelsen.

Gennemsigtig eller sort cover

Vælg mellem et transparent eller sort cover. Uanset farven på coveret beskytter den effektivt din iPhone mod hårde stød, ridser og slitage. Coveret sidder tæt om telefonen og er tyndt med lidt tykkere kanter for at øge beskyttelsen. Når coveret er monteret vil du ikke føle en bemærkelsesværdig forskel. Coveret er lavet af plastik/silikone, som er fleksibelt og stødabsorberende. Coveret er tilpasset således at du kan benytte alle indgange, knapper, kamera og lignende.

Heldækkende beskyttelsesglas

Vores heldækkende beskyttelses glas beskytter din enheds skærm mod ridser og slag helt ud til skærmens kanter. Glasset er lavet således at den absorberer stødet fra et tab, slag eller lignende og derved skåner din skærm for en udskiftning. Glasset nedsætter hverken berøringsfølsomhed (touch-funktion) eller skærmens klarhed, og du kan derfor bruge den som du altid har gjort blot med bedre beskyttelse. Dets ultratynde design gør glasset mindre bemærkelsesværdigt når den er monteret på din skærm.

Udover beskyttelsesglasset, får du 2 glasrensere og 1 støvfjerner. Beskyttelsesglasset kan sagtens klare til et par forsøg. Du skal blot sikre dig at fjerne alt støv fra skærmen brug støvfjerneren til at fjerne de enkelte stykker, efter den er renset grundigt.

Det er meget almindeligt at der forekommer luftbobler i mellem glasset og skærmen. Sørg for at presse det hele væk så vidt muligt. De resterende luftbobler bliver skubbet ud når limen begynder at sætte sig.

 • Kvalificeret udvalg

  Vores produkter blivet altid nøje testet for at kunne kvalificere sig til vores sortiment, for at du ikke skal bruge din tid og penge på produkter med kort levetid. Vi lægger stor vægt på holdbarhed, pris, kvalitet og design. For at du som slutbruger kan opleve topklasse produkter til discount priser.

  Læs mere om os

 • Høj Kundetilfredshed

  Når du køber noget hos iSupply.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Uanset årsagen for returneringen, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Strøm & Data sektion
Musik & Lyd sektion
 • Skarpe Priser

  Selvom vi vægter kvalitet og design meget højt, er det ikke ens betydende med at du skal betale en formue for vores produkter. Vi bestræber os på at kunne levere produkter og services af høj kvalitet til fordelagtige priser, ved at have direkte forbindelser til vores produkters produktionslande.

 • Lynhurtig Levering

  Dine ordre bliver leveret inden for 1-5 dage. Alle ordre før kl 15, bliver håndteret samme dag. Husk der er altid gratis fragt på ordre over 400 kr.

Om iSupply.dk

Vi er en webbaseret butik der bestræber sig på at levere kvalitetsprodukter til billige priser, samt at opdatere og oplyse vores besøgende om relevant teknologi inden for medie kommunikationsenheder.

 • Brug for hjælp?

  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig, når du har tvivl eller spørgsmål angående vores site, din bruger eller vores produkter. Vi besvarer henvendelser alle hverdage fra 10-16.

 • Ofte stillede spørgsmål

  Her kan du finde de spørgsmål vi ofte har fået på mail, telefon eller lignende og svarene dertilhørende. Du kan selvfølgelig altid kontakte os hvis du har spørgsmål eller tvivl.

 • Nyhedsbrev

  Vi sender nyhedsbreve månedligt, og holder vores indhold interessant for vores læsere.

Stort udvalg af tilbehør til smartphones, tablets og computere til de laveste priser

Hos iSupply.dk, kan du få det nyeste tilbehør til din smartphone, tablet eller computer til de bedste priser. Hos os er du altid i sikre hænder, både hvad angår kvaliteten og tilfredsheden af de varer og produkter vi tilbyder, men også sikkerhed i forhold til når du shopper og bruger dit betalingskort.

Få mest muligt ud af din enhed, uden at være bange for at smadre den ved at købe et cover, etui, beskyttelsesglas eller lignende til din enhed. Det kan du få hos iSupply.dk uanset om det er en Samsung, Apple iPhone, iPad, Huawei, OnePlus, Microsoft, Google, Nokia, LG, Sony eller et andet mærke.

Hos iSupply.dk finder du et af Danmarks bedste og billigste udvalg af tilbehør til smartphones, tablet og laptops. Alle vores priser er opgivet i DKK og er inklusiv dansk købsmoms.